Anthony Williams (bildet) storspilte i gårdagens seier 103-87 mot hardtsatsende Bærum Basket, og ble kampens store spiller med hele 34 poeng og 11 returer. Resten av laget fulgte også opp med mye godt spill, og spesielt 1. periode var klart årsbeste. Guttan utspilte Bærum og ledet hele 34-15 etter de ti første minuttene!

Anthony var meget aktiv og effektiv både i forsvar og angrep. Bærum hadde ikke sjanse å stoppe stor og sterke Anthony under kurven, til tross for at de hadde styrket laget med en ny amerikaner før denne kampen. Anthony scoret på imponerende 13 av 16 skudd og satte også like godt alle sine 8 straffer – IMPONERENDE! Lagkameratene vartet også opp med mye bra spill – Galin herjet i første periode, Matt skjøt nok en gang meget bra, Dag regjerte i forsvar og satte solide 16 poeng offensivt, Ifiok spilte meget bra i forsvar og Hani skapte mye i angrep for sine lagkamerater. Resten av benken gjorde også sin jobb og dette var i store perioder klart årsbeste. En meget fornøyd Storm-trener Jeff Lange var selvsagt meget fornøyd etter kampslutt og ser nå at guttan begynner å bli mer samspilte. Publikum fikk servert fartsfylt og god basket fra guttan og stemningen i hallen var meget god. Storm ledet på det meste med hele 28 poeng, og i siste periode slakket guttan litt opp på tempoet og lot Bærum redusere ledelsen en del. Uansett så var kampen under ett en maktdemostrasjon av Anthony Williams & Co.. Hos Bærum var nykommeren Roy Bright den store beholdningen. Han viset seg som en meget god skytter og satte 28 poeng i sin første kamp for Bærum-laget.