Sluttspillet i BLNO tok til i kveld med kvartfinaler. Asker Aliens tok i mot Gimle i Vollenhallen og ledet det meste av kampen med 10-15 poeng. Gimle avsluttet kampen forrykende og når det var igjen litt over minuttet så stod det 89-89. Asker avgjorde kampen til sin fordel med 5 av 6 straffer det siste minuttet og vant dermed 95-89, og dermed blir de motstanderen til Storm i semifinalen. Første kamp der spilles i Asker kommende søndag, og returoppgjør i Tromsø fredag 6. mars. Eventuell tredje og avgjørende kamp spilles søndag 8. mars i Tromsø.

Den andre kvartfinalen mellom Harstad Vikings og Ammerud ble nesten identisk som Asker-Gimle. Harstad tok føringen og ledet med 16 poeng når det gjenstod en periode. Ammerud kom med en voldsom spurt og ledet faktisk 79-80 med under minuttet igjen. En dødsviktig treer av Bendik Myhrer og fire straffer fra Jeff Rogers avgjorde kampen til 86-80 til hjemmelaget. Dermed avanserer Harstad til semifinalen der de møter Ulriken Eagles. De starter allerede lørdag i Harstad og hjemmelaget stiller uten stjernespilleren Jeff Rogers men med nyinnhentete Mario Woodsen!